Användarinformation för Hälsoguide.se

 

Tack för att du använder SeconhandGuide.se!
SecondhandGuide samlar vintage och second hand produkter från vintagebutiker på nätet samtidigt som vi samlar intressanta bloggposter från bloggare som bloggar om vintage, retro och second hand.
Vårt mål är att vara en svensk portal för alla som älskar vintage, second hand och retro - sökningar på sajten ska ge relevanta resultat både från vintagbutiker och bloggar.
Vad som finns med på SecondhandGuide.se
Att vara en del av SecondhandGuide.se är helt frivilligt - om du representerar en vintagebutik och ser dina produkter på vår sajt men inte vill ha dessa inkluderade vänligen kontakta oss här [länk till kontakta oss].
Om du bloggar om vintage och second hand och märker att bloggposter från din blogg finns på sajten mot din vilja eller om du vill ta bort enskilda blogginlägg - kontakta Rebecca på rebecca@secondhandguide.se. Hon ser till så att din blogg eller dina inlägg tas bort.
Bilder och korta textstycken för produkter och från bloggar tillhör den sajt eller den blogg som de länkar till. För användning av dessa bilder och denna text så bör du kontakta källan till texten eller bilderna.
Vi hoppas du kommer hitta vintage du älskar på SecondhandGuide.se!
Gänget bakom SecondhandGuide.se

Tack för att du använder Hälsoguide.se!

Hälsoguide samlar träningsprodukter, kosttillskott och vitaminer från hälso- och sportbutiker på nätet samtidigt som vi samlar intressanta bloggposter från bloggare som bloggar om hälsa, träning och idrott.

 

Vad som finns med på Hälsoguide.se

Att vara en del av Hälsoguide.se är helt frivilligt - om du representerar en hälso- eller sportbutik och ser dina produkter på vår sajt men inte vill ha dessa inkluderade vänligen kontakta oss.

Om du bloggar om hälsa och träning och märker att bloggposter från din blogg finns på sajten mot din vilja eller om du vill ta bort enskilda blogginlägg - kontakta oss här. Så ser vi till så att din blogg eller dina inlägg tas bort.

Bilder och korta textstycken för produkter och från bloggar tillhör den sajt eller den blogg som de länkar till. För användning av dessa bilder eller dessa texter så bör du kontakta källan till texten eller bilderna.

 

Användinig av cookies
Hälsoguide.se använder cookies för att kunna följa hur besökaren använder webbsidan samt följa upp vilka besökare som går vidare till andra webbsidor.

 

Beställning av produkter

Alla produkter på Hälsoguide.se hämtas från externa butiker eller tjänster som t ex Gymgrossisten.se, Sportkost.se mfl. För reklamation och frågor angående beställningar hänvisar vi till respektive butik eller tjänst som du köpt varan från. Hälsoguide.se ansvarar inte för att produkterna finns i lager eller dess kvalitet - läs gärna respektive butik eller tjänsts villkor innan du gör en beställning.

Vi hoppas Hälasoguide.se kommer hjälpa dig hitta hälsoprodukter och träningsprylar till bra priser!

 

/Hälsoguide.se